Vitamina B6 50 mg, 100 tablete, Solgar

033984031005
033984031005
1
Comprimate
Solgar
Stoc limitat
6819 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 May • 05:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Vitamina B6 – Piridoxina – joacă un rol de coenzimă în descompunerea și utilizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor. Facilitează eliberarea glicogenului pentru energie, din ficat și mușchi. De asemenea, participă la utilizarea energiei în creier și în țesuturile nervoase, fiind esențială pentru reglarea sistemului nervos central.

Fiecare tabletă asigură:

Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCl) 50 mg 3571-%VNR

Ingrediente: O (1) tabletă conține: agenți de încărcare (fosfat dicalcic, celuloza microcristalina), vitamina B6 (sub formă de piridoxina clorhidrat), agenți antiaglomerant (acid stearic și stearat de magneziu de origine vegetală), gumă de celuloză. Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegani.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă la 4 zile, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina B6 50 mg, 100 tablete, Solgar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.