Tampax Regular Single 8 Bucati, Procter& Gamble

9980024418
9980024418
1
Tampoane
Procter Gamble
Stoc epuizat
589 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 13:54

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

TAMPAX Regular Single ofera protecție și discreție în timpul perioadei de până la 8 ore

TAMPAX Compak Regular Tampoane oferă protecție și discreție pentru zilele scurte până la fluxul mediu în timpul perioadei. Tampoanele TAMPAX Compak vin cu un aplicator compact și discret de plastic și un vârf rotunjit pentru inserție confortabilă. Cu canalele de absorbție pentru a absorbi direct pe miez și o fustă protectoare pentru a preveni scurgerile pentru o perioadă fără griji. Protecție împotriva scurgerilor de încredere pentru a vă permite să faceți tot ce vă place. TAMPON Compac cele mai bune tampoane pentru absorbția fluxului de lumină până la mediu. 

TAMPAX Compak Tampon oferă protecție și discreție în timpul perioadei
- Aplicator de plastic retractabil pentru inserarea ușoară a tamponului
- Protecție la dimensiune completă într-un format compact
- Canalele de absorbție care trag lichid în interiorul tamponului
- Protecția împotriva scurgerilor prin Fusta de protecție, ajută la prevenirea scurgerilor înainte ca acestea să se întâmple
- Ambalaje rezistente la pungi colorate pentru discreție
Î: Cât timp pot purta un tampon?
- A: Când utilizați tampoane, este important să alegeți cea mai mică absorbție necesară pentru fluxul menstrual. Și deoarece cantitatea de flux variază de la o zi la alta, probabil că va trebui să utilizați diferite absorbții pe zile diferite ale perioadei. Selectarea absorbției corecte vine cu experiență, dar ca ghid, dacă un tampon absoarbe cât de mult poate și trebuie schimbat înainte de 4 ore, atunci poate doriți să încercați o absorbție mai mare. Pe de altă parte, dacă scoateți un tampon și după 4-8 ore fibra albă se mai arată, ar trebui să alegeți o absorbție mai mică.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tampax Regular Single 8 Bucati, Procter& Gamble

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.