Talpa Gastei cu vasc si paducel, 40 capsule, Favisan

9980027306
9980027306
1
Capsule
Favisan
Stoc limitat
1387 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 May • 13:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Conform medicinii traditionale, talpa gastei este una dintre plantele medicinale de cea mai mare importanta in tratamentul unor afectiuni greu de stapanit - bolile de inima pe fond nervos. Paducelul contine in organele vegetale atat de mare diversitate de substante bioactive care imprima efecte directe asupra aparatului cardiovascular si asupra sistemului nervos. Cel mai activ este acidul crataegic, un compus triterpenic format din trei acizi organici (cratagolic, neotegolic si acantolic).
Compozitie
talpa gastei - 100mg
paducel - 75mg
vasc - 75mg
Talpa-Gastei Paducel (40 CPS) este recomandat persoanelor care se confrunta cu afectiuni cardiovasculare, stari de nervozitate, stres si bufeuri, avand ca scop principal calmarea spiritului si protejarea inimii. Alcatuit din ingrediente naturale, cunoscute pentru proprietatile benefice pe care le au asupra sistemului cardiovascular, suplimentul alimentar Vasc Talpa-Gastei Paducel actioneaza ca un sedativ al sistemului nervos central si ca un sedativ cardiac, conferind o stare generala de bine organismului. Capsulele Vasc Talpa-Gastei Paducel induc o circulatie normala la nivelul coronarelor, favorizeaza hranirea celulelor musculare ale cordului si imbunatatesc tonusul, fiind recomadate si in tratarea aterosclerozei sau in indepartarea starilor de sufocare provocate de astm.

Review

General

Cantitate 40 capsule
Recomandat pentru Adulti
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Talpa Gastei cu vasc si paducel, 40 capsule, Favisan

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.