Tahitian Noni suc, 946 ml, Adams Vision

9985621445
9985621445
1
Solutie
Adams
Stoc epuizat
8386 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 15:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sucul este bogat in antioxidanti puternici ce contribuie la intarirea sistemului imunitar. Reduce tensiunea, lucreaza cu serotonina si melatonina pentru a regla somnul, temperatura si starile de neliniste, creste energia corpului, actioneaza ca un agent antiinflamator si antihistaminic, usureaza durerile, are proprietati antibacteriene, impiedica formarea tumorilor si stopeaza evolutia cancerului. Este benefic pentru par si piele, contribuie la mentinerea nivelului de colesterol in limite normale, ajuta in problemele digestive, creeaza o adevarata bariera de protectie impotriva bolilor si infectiilor. Se spune ca oamenii care consuma in mod regulat suc de Noni se imbolnavesc mai greu si traiesc mai mult. 
Fructul NONI, continut de Sucul de Noni Tahitian , sprijina sanatatea organismului prin:
rezistenta la boli si infectii;
ajuta in problemele digestive, amelioreaza ulcerul;
are efect de calmare al durerilor, grabeste vindecarea ranilor;
creste nivelul performantelor fizice;
aportul de antioxidanti puternici sprijina sistemul circulator si tisular;
este benefic pentru par si piele;
ajuta la mentinerea colesterolului in limitele normale;
previne starile depresive, creste energia si buna dispozitie.
Suc de Noni Tahitian este un supliment alimentar 100% natural recomandat pentru a incepe ziua intr-un mod sanatos si pentru a pastra echilibrul fizic si psihic. Acest suc NU contine conservanti, NU contine coloranti, NU contine indulcitori, NU are adaos de zahar.

Review

General

Tip produs Suc
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Mentinerea organismului in stare excelentă de sănătate
Cantitate 946 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tahitian Noni suc, 946 ml, Adams Vision

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.