Relaxirem 24 h, 60 capsule, Remedia

9980015306
9980015306
60
Capsule
Remedia
Stoc epuizat
822 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 15:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii: Favorizează relaxarea, combate stresul și insomnia.
Mod de administrare: Pentru relaxare (stres, surmenaj intelectual) : 1-2 capsule de culoare galbenă, de 2 ori pe zi. Pentru combaterea insomniei : 1-2 capsule de culoare albă, cu o oră înainte de culcare.
Efecte și caracteristici:
Valeriana (Valeriana officinalis) ajută la redarea calmului și relaxării necesare înaintea unui examen, pentru îmbunătățirea calității și duratei somnului.
Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) induce o stare de somn odihnitor, de bună calitate, concomitent cu reducerea stărilor de iritabilitate, tensiune psihică, stres.
Roiniță (Melissa officinalis) este folosită pentru susținerea sistemului nervos, pentru reducerea oboselii și extenuării și menținerea stării de calm și relaxare.
Macul-californian (Eschscholtzia californica) conține un alcaloid cu efect calmant, motiv pentru care se folosește de secole atât pentru reducerea stărilor de agitație și neliniște, cât și pentru îmbunătățirea calității somnului.
Curmalul-chinezesc (Ziziphus jujuba) susține imunitatea, îmbunătățește metabolismul, tonifică organismul, ajută respirația prin facilitarea expectorației.
Hameiul (Humulus lupulus) conține substanțe amare, rășini, taninuri etc., fiind folosit pentru prepararea berii dar și în medicina populară. Substanțele bioactive din conurile plantei susțin sistemul nervos, fortifică și mineralizeză organismul, ajută la menținerea calității somnului și la atenuarea impulsurilor sexuale exacerbate.
Melatonina contribuie la atenuarea tulburărilor de somn (efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație) și la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare).
Compoziție/capsulă de zi:
Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) cu peste 0,8% acid valerianic – 125 mg, extract de Passiflora/Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) cu 3,5 % flavone exprimate în vitexină – 62,5 mg, extract 10 :1 din frunze de Mentă (Mentha piperita) – 25 mg, extract din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), cu 2 % flavone – 25 mg.
Compoziție/capsulă de noapte:
Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) cu peste 0,8% acid valerianic – 125 mg, extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus) – 70 mg, extract alcoolic din partea aeriană de Mac-californian (Eschscholtzia californica) – 70 mg, extract hidroalcoolic din fructe de Curmal-chinezesc (Ziziphus jujuba), cu un conținut de 2 % saponine – 50 mg, extract de Passiflora/Floarea- pasiunii (Passiflora incarnata) cu 4% flavonoide – 40 mg, extract din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), cu 2% flavonoide – 25 mg, melatonină – 1 mg.

Review

General

Tip produs capsule
Recomandat pentru Unisex
Utilizat pentru Sistemul nervos
Beneficii Relaxant
Cantitate 60 capsule

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Relaxirem 24 h, 60 capsule, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.