Polygemma 8 astenie psiho-fizica si memorie, 50 ml, Plant Extrakt

9980015344
9980015344
1
Extract
Plantextract
Stoc limitat
3798 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 17:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Polygemma 8 - Astenie si memorie - PlantExtrakt
Tonic general cu efecte benefice pentru intarirea memoriei.
Combinatie de extracte gemoterapice din seminte de Mesteacan, muguri de Stejar si mladite de Rozmarin cu extract din radacina de Ginseng siberian
Acțiune:
Proprietati revitalizante, la nivel fizic si psihic
Creste rezistenta organismului in conditii de stres
Activator metabolic la nivel hepatic, un barometrual instalarii oboselii fiind ficatul, organ cheie in productia de energie pentru organism.
Efecte benefice in cazuri de dificultati de concentrare
Eficient in perioade de suprasolicitare psihica (examene) sau stari de astenie mentala
Compoziție:
Extractul din muguri de Stejar are proprietati revitalizante,la nivel fizic si psihic, corecteaza carenta hormonala CSR, stimuland secretia de hormoni de tip corticoid, detoxifica organismul la nivel intestinal.
Extractul din mladite de Rozmarin este un activator metabolic,stimuleaza reactivitatea individului in conditii de stres, hepatoregenerator (ficatul este organul cheie in productia de energie pentru organism) avand si actiune euforizanta si eutrofica, de stimulare a memoriei.
Extractul gemoterapic din seminte de Mesteacan este tonic al sistemului nervos recomandat in perioade de suprasolicitare psihica sau in stari de astenie mentala.
Extractul din radacina de Ginseng siberian este cunoscut pentru efectul adaptogen (creste capacitatea naturala de echilibrare homeostatica a corpului si ajuta la revenireala normal a sistemelor fiziologice stresate), imbunatatirea memoriei, actiunea imunostimulatoare, efectul antioxidant, de protectie impotriva radiatiilor.

Mod de administrare:
Adulti si copii peste7 ani: cate 2 ml de 2 ori pe zi, in putina apa, cu aproximativ 20 de minute inainte de mese, timp de doua saptamani.
Se repetala nevoie.
Atenționare:
Nu se va administra dupaorele 18, putand provoca insomnie,prin stimulare cerebrala.
Prezentare:
50 ml
Producător:
Plantextrakt

Review

General

Tip produs Solutie orala
Beneficii Memorie, concentrare
Recomandat pentru Copii si adulti
Utilizat pentru Sistemul nervos
Cantitate 50 ml

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Polygemma 8 astenie psiho-fizica si memorie, 50 ml, Plant Extrakt

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.