Panadol 500mg, 12 Comprimate, Glaxo

W10205005
W10205005
12
PARACETAMOLUM
Compr. Fil
Glaxo
Stoc epuizat
239 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 15:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie

Substanta activa este paracetamol. Fiecare comprimat contine 500 mg paracetamol. Celelalte componente sunt: nucleu: amidon de porumb, amidon pregelatinizat, polividona, sorbat de potasiu, talc, acid stearic; film: hipromeloza, triacetat de glicerol.

Indicatii terapeutice

Panadol comprimate filmate contine paracetamol care este analgezic (combate durerea) si antipiretic (reduce febra).

Panadol este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata. Panadol calmeaza si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, inclusiv cele aparute dupa efectuarea unor proceduri stomatologice/extractii dentare, durerile musculare, durerile menstruale, nevralgiile, durerile articulare - inclusiv cele din osteoartrita si boli reumatice, durerile in gat, febra si durerea postvaccinala.

inlatura, de asemenea, disconfortul din raceala si gripa si scade febra.

Doze si mod de administrare

Adulti (inclusiv varstnici) si copii cu varsta de 12 ani si peste

Doza recomandata este de 1-2 comprimate filmate Panadol (500-1000 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore. Doza zilnica maxima pentru adulti este 4 g paracetamol (8 comprimate filmate).

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani

Doza recomandata este de ? - 1 comprimat filmat Panadol (250-500 mg paracetamol), la fiecare 4-6 ore, la nevoie. Panadol comprimate filmate nu se va administra copiilor la intervale mai mici de 4 ore si nu se vor depasi 4 doze in 24 de ore.

Daca simptomele nu se amelioreaza dupa 3 zile de tratament, adresati-va medicului dumneavoastra.

Panadol nu se va administra mai mult de 3 zile fara recomandarea medicului.

Nu depasiti dozele recomandate.

Acest medicament nu este recomandat copiilor mai mici de 6 ani.

Panadol nu se va administra mai mult de 3 zile consecutiv fara recomandarea medicului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Panadol 500mg, 12 Comprimate, Glaxo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.