Minimartieni Futura 1-3 ani Sirop 125ml,Walmark

902516158
902516158
1
Sirop
Walmark
Stoc epuizat
4097 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Martians FUTURA
Minimarțieni FUTURA susține creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, sprijină funcțiile creierului și contribuie la întărirea sistemului imunitar
FUTURA
Creștere armonioasă – spijinirea funcțiilor cognitive – întărirea imunității
Creșterea și dezvoltarea copiilor reprezintă un proces complex și extrem de dinamic.
Creșterea bruscă și dezvoltarea funcțiilor cognitive din etapa 1-3 ani face ca cei mici să aibă nevoie crescută de calciu, fier și vitamine de tip K2, D care să susțină dezvoltarea rapidă si armonioasă.
În plus, deficiențele de fier și vitamina D sunt printre principalele carențe cu care copii de 1-3 ani se confrunta

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Minimartieni Futura 1-3 ani Sirop 125ml,Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.