Migrene 30 Comprimate, Remedia

9980016534
9980016534
30
Comprimate
Remedia
Stoc epuizat
5887 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 15:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar util pentru ameliorarea durerilor de cap. Ajută la îndepărtarea stresului prin stimularea sistemului nervos, reduce stările de oboseală, întăreşte imunitatea. Extract din scoarţă de Salcie albă (Salix alba) cu 25 % salicin - 200 mg, Extract din flori de Spilcuţă (Tanacetum parthenium) cu min. 0.2% parthenolide - 200 mg, Extract din fructe de Guarana (Paullinia cupana) cu peste 10% cafeină - 100 mg.

Coaja de salcie (Cortex salicis) a fost folosită din cele mai vechi timpuri pentru efectul antipiretic şi antiinflamator. Salicina, substanţa activă din coaja de salcie, a stat la baza conceperii aspirinei (acid acetilsalicilic), medicament care este folosit cu succes de peste 100 de ani pentru ameliorarea durerilor de cap. Spilcuţa (Tanacetum parthenium) şi-a căpătat prestigiul de alternativă naturală în ameliorarea durerilor de cap după ce numeroase studii au dovedit că 70% din subiecţi au raportat o reducere semnificativă a simptomelor. Combinaţia de extracte de Tanacetum parthenium şi Salix alba acţionează sinergic ca analgezic, antiinflamator şi antimigrenos, fiind superior fiecăruia dintre componente administrate separat. Guarana (Paullinia cupana), plantă originară din Brazilia, conţine un ingredient activ similar cofeinei, numit guaranina, care reprezintă 3-5 %, spre deosebire de boabele de cafea, care au un conţinut de cofeină de doar 1-2%. Guarana are acţiune stimulantă a sistemului nervos central, îmbunătăţeşte performanţele fizice, rezistenţa, capacitatea de concentrare şi memoria, fiind indicat în perioadele de activitate psihică intensă. Stimulează funcţia respiratorie, reduce apetitul şi contribuie la menţinerea greutăţii corporale. Produsul este destinat exclusiv adulţilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării suplimentului. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului. Contraindicat persoanelor cu sensibilitate la aspirină, salicilaţi sau antiinflamatoare nesteroidiene. A se administra cu prudenţă în cazul unor afecţiuni de coagulare a sângelui, afecţiuni renale şi hepatice severe, diabet, ulcer gastro-duodenal. Coaja de salcie poate să crească efectele anticoa-gulantelor cumarinice la administrarea concomitentă. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu se recomandă persoanelor cu intoleranţă la lactoză.

Mod de administrare

Se administrează oral, câte 1 comprimat drajefiat de patru ori pe zi, după mese.

Contine 30 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Migrene 30 Comprimate, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.