Lactoflorene Colesterolo, 20 plicuri, Montefarmaco

8004995458749
8004995458749
20
Plicuri
Montefafarmaco
Stoc epuizat
7497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 15:19

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- monacolina K din orezul rosu fermentat contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului din sange: efectul benefic se obtine cu ajutorul unui aport zilnic de 10 mg de monacolina K din preparatele de orez rosu fermentat;
- fermentii lactici favorizeaza echilibrul florei bacteriene intestinale;
- vitamina PP (niacina) contribuie la metabolismul energic normal.
Ingrediente:
Camera A: maltodextrina, indulcitor: sorbitol; Bifidobacterium longum BB536 (ATCC BAA-999), amidon din porumb, fosfat dicalcic, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu (nano).
Camera B: indulcitor: sorbitol si sucraloza, orez rosu, seminte fermentate cu Monascus purpureus, titrat la 3% in monacolina K (maltodextrina, dioxid de siliciu); corector de aciditate: acid citric anhidru; aroma de fructe rosii; Coenzima Q 10; vitamina PP (nicotinamida), agent antiaglomerant: dioxid de siliciu (nano); stabilizator: guma guar.
Se recomanda evaluarea profilului lipidic (colesterolul total, HDL, LDL, trigliceride), inainte si dupa 2 luni de tratament.

Lactoflorene® Colesterolo
Supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii cu acțiune probiotică, orez roșu fermentat, vitamina PP și coenzima Q10.
Indicații terapeutice
Lactoflorene® Colesterolo este un supliment alimentar cu monacolină K, ce contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului în sânge.
Ce este?
Lactoflorene® Colesterolo este un supliment alimentar cu fermenți lactici vii cu acțiune probiotică, îmbogățit cu monacolină K (statină naturală) ce contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului în sânge.
Monacolina K din orez roșu contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului în sânge; efectul benefic se obține prin administrarea zilnică a 10 mg de monacolină K din preparate de orez roșu fermentat. Vitamina PP contribuie la susținerea metabolismului energetic normal.
Fără gluten și fără lactoză. Cu îndulcitor.
1 plicu DUOCAM® pe zi, de preferință la distanță față de mese.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lactoflorene Colesterolo, 20 plicuri, Montefarmaco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.