Ialoclean orodispersabil, 30 comprimate, Farma-Derma

9980040345
9980040345
1
Comprimate
Naturapharma
Stoc limitat
6597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 May • 18:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Poate ajuta:
- complicatii cauzate de orofaringită, atât în fazele acute, cât și în cele cronice, sindroame gripale sau de răceală, reflux gastric;
- stomatitei și ulcerelor de la nivelul cavității bucale de cauze diferite.
Ingrediente:
Hialuronat de sodiu, extract uscat de mușețel, gel de aloe vera, sorbitol, xilitol, mono- și digliceride ale acizilor grași, talc, benzoat de sodiu, stearat de magneziu de origine vegetală, N-acetilcisteină, dioxid de siliciu, aromă de portocale roșii, aromă de căpșuni.
Contraindicatii:
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
A nu se utiliza la copii cu vârsta sub 6 ani, întrucât administrarea de comprimate care trebuie dizolvate lent în gură nu este adecvată pentru utilizarea la copiii din această grupă de vârstă.
Mod de administrare:
Adulți și copii de la vârsta de 6 ani: dizolvați încet un comprimat în gură, la fiecare 2-3 ore, până la maximum 6 comprimate pe zi.
Este necesar să nu ingerați alimente, băuturi sau orice altceva imediat după administrarea produsului.
Comprimatele nu trebuie înghițite, mestecate sau dizolvate în apă.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ialoclean orodispersabil, 30 comprimate, Farma-Derma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.