Hri-vitalion, 54 tablete, Vitalion Pachet cu VenoHelp crema pentru varice, 100 ml

9980039268
9980039268
1
Dispozitiv
Vitalion
Stoc epuizat
7397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar cu continut de fructe si plante, imbogatit cu vitamine si minerale.
Ingrediente active per 2 tablete:
Vitamina A (din provitamina beta-caroten) 400 mcg, Vitamina C (acid ascorbic) 30 mg, Calciu 100 mg, Magneziu 25 mg, Fier 7 mg, Zinc 2.5 mg, Cupru 400 mcg, Mangan 1 mg, Pulbere de mere 75 mg, Pulbere de vita de vie 40 mg, Pulbere de hibiscus 37.5 mg, Pulbere de fructe de macese 37.5 mg, Pulbere de coaja de portocale 25 mg, Pulbere de soc 25 mg.

VenoHelp reprezintă o soluție eficientă de stimulare și îmbunătățire a circulației pentru a elimina senzația de oboseală din picioare, reducerea umflăturilor cauzate de acumularea de lichid limfatic în țesuturi și durerile cauzate de venele varicoase, având o acțiune terapeutică eficace asupra varicelor.
Este un remediu bazat pe ingrediente naturale, cu componente bioactive cu proprietăți, antiinflamatoare și analgezice.
Indicații:
VenoHelp este recomandat pentru folosirea în cazul senzației de picioare grele și obosite, varice și edeme, aspecte cu care se confruntă persoanele care desfășoară activități ce presupun statul mult în picioare sau sedentarismul. Crema a fost concepută pentru ameliorarea simptomelor cauzate de varice.
Compoziție:
Crema pentru varice VenoHelp a fost concepută de Dr. Balint cu scopul de a crea un ajutor naturist complex. Conceptul VenoHelp vine ca urmare a feedback-urilor primite de la pacienții care se confruntă cu varice, edeme, picioare obosite și reprezintă și o completare a tratamentului cu tabletele HRI-Vitalion.
Prezentare:
100 ml
Mod de utilizare:
Adulti 2 comprimate pe zi, dimineata si seara cu mult lichid.
Prezentare:
54 tablete

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Hri-vitalion, 54 tablete, Vitalion Pachet cu VenoHelp crema pentru varice, 100 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.