Emetofit Mami Si Bebe, D99, 60 Comprimate, Fares

5941141010075
5941141010075
1
Comprimate
Fares
Stoc epuizat
1526 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 15:18

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Ajuta la reducerea senzatiilor de greata la femeile insarcinate.
Chimionul este un foarte bun carminativ, impiedicand formarea gazelor in intestin si stimuleaza motilitatea gastrica si intestinala.
Roinita, datorita proprietatilor sale calmante si de a stabiliza contractiile musculaturii netede, are un efect favorabil asupra starilor de greata din timpul sarcinii.
Ghimbirul, cunoscut mai mult drept condiment, reduce in mod natural si eficient senzatiile de greata.
Numeroase studii au confirmat faptul ca radacina de ghimbir este eficienta in aceasta privinta la femeile insarcinate, mai ales in primul trimestru. Cercetarile au verificat, de asemenea, absenta oricaror efecte secundare asupra sarcinii.
Uleiul esential de lamaie confera produsului un miros placut, aromat de lamaie, iar vitamina C un gust acrisor.

Efect:
Antiemetic, antispastic, carminativ, stimulent digestiv.

Recomandatari:
Combaterea starilor de greata si varsaturi in timpul sarcinii, rau de miscare.
Contraindicatii:
Diabet, hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Efecte secundare si interactiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. la dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Mod de administrare:
1 comprimat la nevoie.

Ingrediente/comprimat:
Zahar, extract de fructe de chimion (carvi fructus), extract de roinita (melissae herba) 35 mg, ulei esential de lamaie (citri aetheroleum), antioxidant: vitamina C, tinctura de propolis, rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 10 mg, excipienti: celuloza microcristalina, amidon, talc.

Prezentare:
60 comprimate masticabile

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Emetofit Mami Si Bebe, D99, 60 Comprimate, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.