Cla Tonalin 1000mg, 30 capsule, Rotta Natura

9980024216
9980024216
1
Capsule
Rotta Natura
Stoc limitat
6685 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 15:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Atunci cand silueta ta are nevoie de rezultate vizibile si durabile, CLA SoS Silueta este solutia.
Acest acid gras esential (acid linoleic conjugat) se gaseste in mod normal in carnea de vita si lactate, insa in cantitati insuficiente pentru rezultate asupra greutatii corporale.De aceea, suplimentarea cu CLA concentrat, obtinut din extractul de sofranel este esentiala pentru obtinerea rezultatelor.
Cercetarile stiintifice au aratat ca aceasta este solutia naturala pentru a reduce grasimea din corp si pentru a imbunatati aspectul siluetei.
CLA SoS Silueta este cel mai bun tip de acid linoleic conjugat disponibil pe piata. Concentratia lui de substanta activa, de pana la 85% a facut ca el sa fie cel mai vandut supliment patentat de acest tip din lume.
Profesionistii din domeniul sanatatii au incredere in CLA SoS Silueta datorita celor peste 18 studii care i-au demonstrat eficienta, beneficiile pentru sanatate si siguranta utilizarii sale.
Compozitie: Acid Linoleic Conjugat 1000 mg (80%-85%)-Tonalin FFA, obtinut din seminte de sofranel.
Acidul linoleic conjugat (CLA) este un mix de tipuri diferite de izomeri de acid linoleic, care se regasesc in general in produsele lactate si carne. CLA este un supliment de care multi au auzit dar despre care nu stiu mare lucru. Studii recente au demonstrat faptul ca acesta are un numar mare de beneficii pentru cei care practica sport si nu numai.
Beneficiile acidului linoleic conjugat
Acidul linoleic conjugat este o forma alterata a acidului linoleic, un acid gras bogat in omega 6 si foarte important pentru sanatatea umana. CLA nu poate fi produs de corpul uman, poate fi obtinut numai din alimente precum unt, carne de vita si miel sau suplimente.
CLA este un antioxidant foarte puternic, anti-cancerigen, anti-catabolism, imbunatateste imunitatea, ajuta in procesul de ardere a grasimilor, in construirea si mentinerea masei musculare.
Cateva din cele mai cunoscute beneficii ale suplimentelor CLA
creste rata metabolismului;
intensifica cresterea masei musculare;
scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor;
reduce alergiile produse de alimente;
imbunatateste sistemul imunitar;
Suplimentarea alimentatiei cu acid linoleic conjugat a fost aratata ca imbunatateste raportul grasime / masa musculara, ajuta la arderea depozitelor de grasime, in special de pe abdomen si imbunatateste cresterea masei musculare. CLA realizeaza aceasta reactie si reduce grasimea corporala prin cresterea sensibilitatii la insulina in asa fel incat acizii grasi si glucoza pot trece prin membranele celulelor musculare la distanta de tesutul adipos.
Din pacate, sursa de CLA din carne este din ce in ce mai saraca, din cauza modalitatii de alimentatiei a bovinelor cu prea putina iarba, care are un mare impact asupra concentratiei de acid linoleic conjugat.
Din punct de vedere chimic, CLA are legatura cu acidul linoleic, insa are efecte total diferite. De exemplu, acidul linoleic (simplu) stimuleaza depunerea de grasime pe cand CLA inhiba depunerea de grasime. De asemenea, acidul linoleic tinde sa ajute la cresterea tumorilor pe cand CLA este un inhibitor al cresterii acestora. O alta diferenta cruciala este acea ca acidul linoleic face colesterolul susceptibil oxidarii pe cand CLA face colesterolul mult mai stabil. Am mentionat toate aceste lucruri ca sa atrag atentia cand consumati suplimente, sa aveti grija sa luati intotdeauna acid linoleic conjugat si nu simplu.
apsule cu acest ulei), carne rosie, pasari de curte, oua, ulei de porumb. Este destul de dificil sa acoperi perfect nevoia corpului de acid linoleic conjugat prin alimentatie, adica aproximativ 3 grame pe zi. Asta ar insemna sa consumi foarte multe calorii din alimente in fiecare zi ca sa acoperi acele 3 grame. Solutia este sa apelati la suplimente de CLA.
Beneficii:
ajuta la eliminarea grasimilor din organism
sustine remodelarea corporala
ajuta la mentinerea si cresterea masei musculare
stimuleaza metabolismul
asigura suportul unui nivel optim al colesterolului din sange
ADMINISTRARE: 3 cps. pe zi.
Recomandat:
pentru eliminarea grasimilor
sportivilor pentru cresterea masei musculare
pentru eliminarea celulitei.
Contraindicat femeilor gravide, celor care alapteaza si persoanelor sub 18 ani.
Indrumare: A se consuma, de preferință, până la data marcată pe ambalaj. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Daca se cunosc sensibilitati sau reactii alergice la unul dintre compusii produsului nu se va administra sub nici o forma. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Precauţii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi.
Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină şi umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici! 

Review

General

Tip produs capsule
Beneficii Scade greutatea corporala
Cantitate 30 capsule

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cla Tonalin 1000mg, 30 capsule, Rotta Natura

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.