Apa de gura fara alcool Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint, 300 ml

9980036502
9980036502
1
Solutie
Glaxo Smithkline Gsk
Stoc epuizat
2497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 May • 15:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc


• Dovedit stintific ca mentine gingiile sanatoase;
• Actioneaza asupra placii bacteriene ramase dupa periajul dentar;
• Actioneaza in spatiile interdentare si de-a lungul liniei gingivale;
• Fluorul mentine dintii puternici
• Contine fluor pentru protectie impotriva cariilor
• Ofera o respiratie proaspata
Cum actioneaza apa de gura parodontax Daily Gum Care?
Are o formula speciala care contribuie la prevenirea reaparitiei problemelor gingivale atunci cand este utilizata dupa periaj de doua ori pe zi. Este dovedit clinic ca ajuta la inlaturarea placii bacteriene si previne acumularea acesteia.
Nu contine alcool, insa contine fluor putand fi folosita zilnic pentru mentinerea gingiilor sanatoase si a respiratiei proaspete.
Pentru rezultate optime, este indicat ca apa de gura parodontax sa fie folosita impreuna cu periuta de dinti parodontax si pasta de dinti parodontax.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apa de gura fara alcool Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint, 300 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.